O nama

Preduzeće „Basic line“ postoji od 2007.godine. U početku se bavilo izradom projekata iz oblasti drvne industrije i bezbednosti i zdravlja na radu, da bi vremenom proširilo delatnost na izradu nameštaja, kao i distribuciju repromaterijala za drvu industriju u maloprodaji i veleprodaji. Do 2010. godine preduzeće se nalazilo na adresi Koče Kolarova 39, u Zrenjaninu, da bi se od januara 2010. godine prešlo u renovirani prostor u ul. Nušićeva br.3, gde se i sada nalazi.

Basic line trenutno ima 15 zaposlenih, a od radnih kadrova ubraja:

  • projektante nameštaja
  • inženjere obrade drveta
  • mašinske inženjere
  • građevinske inženjere
  • stolare

Postulat na kome se bazira poslovanje naše firme je potpuna interakcija sa kupcem. Spremni smo da zajedno sa kupcem učestvujemo u dizajniranju i projektovanju nameštaja, odabiru materijala, tehničkoj pripremi i samoj izradi i ugradnji nameštaja u njegov prostor, a on bira u kojim fazama želi našu asistenciju, a koje faze je spreman samostalno da izvede.

Naša vizija

Postati značajan učesnik na domaćem tržištu, prepoznatljiv po kvalitetu koji ima za cilj da u potpunosti zadovolji potrebe svojih kupaca, u dosluhu sa vremenom koje dolazi.

Naša misija

Proizvesti moderan nameštaj u skladu sa visokim zhtevima kupaca u cilju zadovoljenja njihovih specifičnih potreba kroz pružanje profesionalne uluge od savetovanja, projektovanja do ugradnje.

 

basic-line-zrenjanin

Tel/faks: 023/541-668

E-mail:
office@basicline.rs

Nušićeva 3

23000, Zrenjanin