Nušićeva 3, 23000 Zrenjanin
060/541-6680
basicline.salon@gmail.com
Pon-Pet: 07-16h | Sub: 09-14h
Basic Line Basic Line
0 Moja korpa

O nama

Preduzeće „Basic line“ postoji od 2007. godine. 

U početku smo se bavili izradom projekata iz oblasti drvne industrije i bezbednosti i zdravlja na radu, da bi vremenom proširili delatnost na izradu nameštaja, kao i distribuciju repromaterijala za drvnu industriju u maloprodaji i veleprodaji. 

Do 2010. godine naša lokacija je bila na adresi Koče Kolarova 39 u Zrenjaninu, da bi od januara 2010. godine prešli u renovirani prostor u Nušićevoj ulici br. 3, gde se i sada nalazimo. U decembru 2013. godine otvorili smo i jedan maloprodajni ogranak u Zmaj Jovinoj ulici br. 20.

U preduzeću je trenutno zaposleno 15 radnika, i to: projektanti nameštaja, inženjeri obrade drveta, mašinski i građevinski inženjeri, kao i stolari.

Postulat na kome se bazira poslovanje naše firme je potpuna interakcija sa kupcem. Spremni smo da zajedno učestvujemo u dizajniranju i projektovanju nameštaja, odabiru odgovarajućih materijala, tehničkoj pripremi kao i samoj izradi i ugradnji nameštaja u željeni prostor. Kupac je taj koji bira u kojim fazama želi našu asistenciju, a koje je spreman samostalno da izvede.

Naša misija: 

Proizvesti moderan nameštaj u skladu sa visokim zahtevima kupaca, zadovoljiti sve njihove specifične potrebe kroz pružanje profesionalne uluge savetovanja, projektovanja i ugradnje.

Naša vizija: 

Rast udela u proizvodnji na domaćem tržištu, održavanje konstantnog nivoa kvaliteta uz konstantno praćenje savremenih trendova.