Poziv kreativnim arhitektama i dizajnerima enterijera na saradnju

Preduzeće „Basic line“ postoji od 2007.godine. U početku se bavilo izradom projekata iz oblasti drvne industrije, da bi vremenom proširilo delatnost na izradu nameštaja, kao i distribuciju repromaterijala za drvnu industriju u maloprodaji i veleprodaji.

Dosadašnji fokus poslovanja bio je usmeren na teritoriju Banata i okoline. Kroz dugogodišnje iskustvo i više stotita zadovoljnih klijenata, među kojima su i neke od najuspešnijih firmi iz naše okoline, kao i naravno fizička lica, izgradili smo precizan i profesionalan tim i doveli proizvodni proces u izradi nameštaja do visokog nivoa.

Basic line nameštaj
U godinama pred nama, želja nam je da gradimo čvrste veze sa arhitetama i enterijeristima širom Srbije na obostrano zadovoljstvo ili kako mi to kažemo kroz „win win“ saradnju.

Basic line decije sobe

PREDLOG SARADNJE

S obzirom da se kupci sa specifičnim željama u izradi nameštaja vama javljaju za predloge rešenja i izradu projekata, mi vam nudimo predlog saradnje kroz realizaciju tih projekata. Naravno ovakav oblik saradnje bi se odvijao uz međusobno razumevanje, tako da bismo želeli da uz dogovorene rabate prema vama obezbedimo kontinuitet saradnje na duže vreme.

Od nas možete da očekujete:

  • Fleksibilnost u poslu
  • Poštovanje rokova
  • Korektne rabate
  • Dobru komunikaciju

Ukratko, mi sa vama vidimo dalji razvoj naše kompanije, stoga ukoliko imate potrebe za našim uslugama javite nam se da se dogovorimo i pretvorimo našu saradnju u dugoročno uspešno poslovanje.

Basic line dnevne sobe

JOŠ MALO O NAMA

Basic line trenutno ima 15 zaposlenih, a od radnih kadrova ubraja:

  • projektante nameštaja
  • inženjere obrade drveta
  • mašinske inženjere
  • građevinske inženjere
  • stolare

Basic line poslovni prostor

Postulat na kome se bazira poslovanje naše firme je potpuna interakcija sa kupcem. Spremni smo da zajedno sa kupcem učestvujemo u dizajniranju i projektovanju nameštaja, odabiru materijala, tehničkoj pripremi i samoj izradi i ugradnji nameštaja u njegov prostor, a on bira u kojim fazama želi našu asistenciju, a koje faze je spreman samostalno da izvede.

Basic line kuhinje

Naša vizija

Postati značajan učesnik na domaćem tržištu, prepoznatljiv po kvalitetu koji ima za cilj da u potpunosti zadovolji potrebe svojih kupaca, u dosluhu sa vremenom koje dolazi.

Naša misija

Proizvesti moderan nameštaj u skladu sa visokim zhtevima kupaca u cilju zadovoljenja njihovih specifičnih potreba kroz pružanje profesionalne uluge od savetovanja, projektovanja do ugradnje.

Basic line kuhinja

basic-line-zrenjanin

Tel/faks: 023/541-668

E-mail:
basicline.marketing@gmail.com

Nušićeva 3

23000, Zrenjanin