Poslovni prostor i kako ga urediti

Poslovni prostor treba vešto da spaja ugodnost kućnog prostora sa profesionalnim ambijentom i da pruži svim zaposlenima prijatan prostor za svakodnevni rad. Kako bi svaki boravak na poslu predstavljao zadovoljstvo i kako bi se produktivnost i kreativnost zaposlenih poboljšala potrebno je da i kancelarija bude lepo opremljena.

 

Čak iako poslovni prostor uređujete prvi put ili želite da promenite postojeći, postoje jednostavni načini da to uradite. Prvo razmislite šta Vam je najbitnije kod kancelarijskog nameštaja, da li funkcionalnost, praktičnost ili sam izgled? Gledajte da Vam taj nameštaj bude funkcionalan i da ispunjava vaše zahteve, pogotovo uzimajući u obzir da ćete provoditi dosta vremena u sedećem položaju. Kancelarijski nameštaj bi trebao da oslikava vaš senzibilitet i da se ljudi osećaju prijatno kada borave u njemu, posebno jer ćete tu održavati poslovne sastanke, sklapati poslove te stoga je pravi izbor nameštaja veoma bitan. Zato je, pri uređenju enterijera kancelarije, izuzetno važno da birate nameštaj po meri koji je posebno namenjen za poslovne prostore, i koji je napravljen ergonomično i sa svrhom.

 

Stolica je naizgled zanemarljiva stvar, ali sedenje na neadekvatnoj stolici, pored neprijatnosti i bola u leđima i drugih zdravstvenih problema, možw doprineti stvaranju nezadovoljstva kod zaposlenih. Iz tog razloga, nikako nemojte štedeti na kancelarijskom nameštaju koji, pored maksimalne udobnosti, treba biti i stilski adekvatan.

Za sve one koji vole udobnost i praktičnost, predlažemo da pogledate neke od radnih fotelja ili stolica koje se mogu naći u našem salonu. Radna fotelja, Pegaz H je specifična po svojoj udobnosti i visokom naslonu i praktičnoj ceni. Može se izraditi u eko koži ili štof varijanti. Postoji i u varijatni niskog naslona.

Radne stolice odlikuje ergonomski dizajn, hromirana baza kao i visoko tapacirani podesivi naslon za glavu kao i podupirač za lumbalnu podršku. Kod Q3 Line PDH radne stolice možete naći sve ove pogodnosti u jednom.

 

Druga radna stolica, Y10 je pored ergonomskog dizajna specifična i po svom mrežastom naslonu u boji i podesivom rukonaslonu.

 

Konferencijske stolice vam nude rešenje za najrazličitije potrebe, počevši od stolica za opremanje klasičnih konferencijskih sala, preko učonica za obuku, sala za sastanke i seminare.

 

Ukoliko opremate dečije sobe mogli biste da razmislite o daktilo stolicama i u zavisnosti od uzrasta deteta odaberete odgovarajuću. U ponudi Vam je Megan ili Bora kids. Megan može doći u nekoliko dezena dok je Bora kids dostupna u dva dezena za devojčice i dečake.

 

 

 

Trackback from your site.

Leave a comment

basic-line-zrenjanin

Tel/faks: 023/541-668

E-mail:
basicline.marketing@gmail.com

Nušićeva 3

23000, Zrenjanin