Pelikan – dodaci za bolju organizaciju kuhinje i kupatila

S ponosom Vam predstavljamo potpuno nov Pelikan, program proizvoda za organizaciju kuhinje i kupatila za koje smo sigurni olakšati svakodnevni boravak u kuhinji i skratiti vreme boravka u kuhinji.

Među novim proizvodima možete pronaći fiksne, ugradne ili prenosne kante, organizacijske elemente za fioke poput uložaka za escajg, nosača tanjira ili držača tegli, kao i elemente za organizaciju kupatilskih preparata.

 

Širok asortiman kanti za odlaganje

Širok asortiman kanti koje vam mogu pomoći u boljoj organizaciji same kuhinje. U ponudi možete pronaći ugradne i prenosne i kante za sortiranje.

Ugradne kante su izrađene od plastike ili nerđajućeg čelika, mogu se naći u varijantama od 14+14l, 16l ili 20+1l.

Među našim kantama možete pronaći pravo rešenje za odlaganje otpadaka od ljuštenja luka, krompira ili običnog secakanja povrća. Dolaze u nekoliko varijatni, 5l, 6l ili 7l.

Kante za sortiranje predstavljaju pravi spas za sve domaćice koje žive u stanovima gde nemaju mesta za špajz, te njih odložiti krompir, luk, salatu ili neku drugu namirnicu. Kante se mogu pronaći u veličinama od 12l, 16l ili u varijantama po dve kanta od 6l ili 7,5l.

 

 

Organizujte svoju kuhinju na najbolji mogući način

Organizujte svoje kuhinjske fioke pomoću jednostavnih uložaka ili umetaka za escajg. U ponudi možete pronaći razne varijante u širinama od 60cm do 120cm. Svi ulošci se mogu podešavati prema širini fioke. Ugradnja je krajnje jednostavna, dovoljno je da uložak za escajg postavite u fioku i to je to.

Pored jednostavne ugradnje uloške možete kombinovati sa drvenim ili plastičnim ulošcima za noževe ili začine. Na slikama najbolje možete videti kako to sve izgleda.

Za sve domaćice koje vole da spremaju i kuvaju za svoje najbliže, u spas im mogu doći tegle u koje mogu da smeste razne vrste brašna, korn fleksa, žitarica, špageta, makarona ili pirinča. A kako bi im to sve bilo na dohvat ruke mogu se poslužiti držačem tegli u koji mogu smestiti čak 16 svojih omiljenih namirnica za kuvanje.

Duboki tanjiri, plitki tanjiri, mali tanjiri za kolače, tanjiri za goste, svaka domaćica ima nekoliko vrsta i grupa tanjira za svaku grupu jela. Priznajte da i vi ovako klasifikujete tanjire. 🙂 Da biste uvek imali svaku od grupa na dohvat ruke preporučujemo vam da ih organizujete pomoću nosača tanjira.

 

 

 

 

 

Kupatilski setovi u belo – sivoj kombinaciji

Za organizaciju preparata za negu možete se odlučiti za neki od kupatilskih delova pomoću kojih možete uvek imati sve stvari na jednom mestu. U ponudi su dva tipa, ugaoni i ravni set.
Izrađeni su od anodiziranog aluminijuma, materijala otpornog na koroziju i habanje i mogu se naći u belo – antracit sivoj kombinaciji boja.

Pišite nam kako vam se dopadaju naši proizvodi i da li ste ih koristili?

Trackback from your site.

Comments (2)

 • Avatar

  sandra

  |

  Poštovani,
  Interesuje me nosač tanjira.Da li imat eprodajno mesto u Beogradu?

  Reply

  • Avatar

   Basicline

   |

   Poštovanje Sandra,

   Nosač tanjira možete pronaći u firmi Stilles nameštaj u Novom Sadu.
   Hvala na interesovanju.

   Reply

Leave a comment

basic-line-zrenjanin

Tel/faks: 023/541-668

E-mail:
basicline.marketing@gmail.com

Nušićeva 3

23000, Zrenjanin