Kuhinje

U ponudi imamo nekoliko kategorija kuhinja, a u svakoj od njih imate mogućnost da izrazite svoje individualne želje po pitanju dezena, dimenzija i drugih karakteristika, kako bi taj proizvod oslikavao baš ono što ste želeli u svom prostoru.

Kuhinja „ABS“

Ovaj model kuhinje je najzastupljeniji u našoj proizvodnji, a razlog tome je najbolje izbalansiran odnos cene i kvaliteta. Ovde imate mogućnost da kombinujete velik broj širina elemenata, počev od 20cm, pa do 100cm. Korpusi se rade od univera, sa mogućnošću izbora dezena po vašoj želji. Frontovi se takođe rade od univera, a ivice se oblažu abs-trakama 2mm debljine. Izbor dezena za frontove je takođe velik.

Forme samih elemenata su dizajnirane u različitim izvedbama, sa vratima koja se otvaraju oko vertikalne ili horizontalne ose, sa staklenim frontovima u alu ramovima, otvorenim delovima, fiokama idr. Ovde ste u prilici da birate i velik broj modela radnih ploča, ručica i diht-lajsni, kako bi svaki detalj bio uklopljen u jednu skladnu celinu.

Kuhinja „Ekonomik“

Model „ekonomik“ je proizvod u kome je cena osnovni argument. Sa nešto suženijim izborom dezena i dimenzija smo uspeli da postignemo najkonkurentniju cenu na tržištu za proizvod koji takođe u određenoj meri odslikava vašu individualnost.

Korpusi se rade isključivo u beloj boji, a ivice frontova se oblažu abs-trakama 0,5mm debljine. Postoji mogućnost da se na frontovima uz vertikalne ivice lepe pljosnate mdf-lajsne u nekoliko dezena, čime se dobija na „toplini“ cele forme.

Kuhinja ,,Medijapan”

Kako sam naziv odslikava, ova kuhinje se rade sa frontovima i gornjim završnim lajsnama od mdf-a farbanim poliuretanskim bojama. Izbor boje i kategorije sjaja je na vama. Korpusi se rade od univera, sa mogućnošću izbora dezena po vašoj želji, a paleta širina počinje od 20cm, pa do 100cm.

Forme samih elemenata su kao i kod kuhinje „Nova“ dizajnirane u različitim izvedbama, sa vratima koja se otvaraju oko vertikalne ili horizontalne ose, otvorenim delovima, fiokama i dr. Izbor dezena radne ploče je takođe na vama sa završnom obradom u sjaju ili mat efektu, a debljina može biti 28mm i 38mm. U skladu sa celom kuhinjom se biraju diht lajsne i ručice, kako ni jedan detalj ne bi bio propušten.

Kuhinja sa mdf ramovima

Ono po čemu je prepoznatljiv ovaj model kuhinje su ramovi za frontove koji se rade od mdf-a u dezenu bukve ili trešnje, a ispuna ramova je univer dezena po izboru kupca. Iznad gornjih elemenata može da se ugradi „lajt“nadgradnja u kombinaciji mdf-lajsni i univara kao na frontovima, čime cela forma dobija posebnu draž.

Korpusi se rade u širinama od 20 do 100cm, a izbor dezena je na kupcu. Forme samih elemenata su kao i kod kuhinje „ABS“ i kuhinje „Medijapan“ dizajnirane u različitim izvedbama, sa vratima koja se otvaraju oko vertikalne ili horizontalne ose, otvorenim delovima, fiokama i dr. Odabir radih ploča, diht-lajsni i ručica je takođe velik kako bi sve bilo dobro uklopljeno.

basic-line-zrenjanin

Tel/faks: 023/541-668

E-mail:
basicline.marketing@gmail.com

Nušićeva 3

23000, Zrenjanin