Kuhinja po meri-5 ključnih saveta za kupovinu kuhinje

Potrebna vam je kuhinja po meri, a ne znate odakle da počnete? Mi ćemo vam pomoći u tome. Prava kuhinja po meri je velika investicija i potrebno joj je posvetiti puno pažnje. Sve domaćice koje svakodnevno kuvaju znaju da je kuhinja srce svakog doma. U savremenim enterijerima one su mesto druženja i deo dnevnog boravka.

 

kuhinja po meri basic line namestaj po meri zivota

Kuhinja po meri zahteva plan kako bi sama potraga za vašom idealnom kuhinjom bila lakša.

Prva stvar na koju treba da obratite pažnju jeste šta želite da postignete kupovinom nove kuhinje: Da li želite da povećate kuhinjski prostor ili da poboljšate funkcionalnost elemenata. U svakom slučaju morate imati u vidu I finansijski momenat jer vam je on od presudnog značaja. Pronađite inspiraciju za izgled vaše kuhinje, prelistajte magazine, časopise ili pronađite inspiraciju na pinterestu.

kuhinja po meri basic line namestaj po meri zivota

Druga stvar kod kuhinja po meri jeste sa koliko novca raspolažete, kako se celokupan projekat uređenja vaše kuhinje ne bi pretvorio u noćnu moru, pažljivo napravite finansijsku konstrukciju. Ukoliko planirate da živite u kući minimalno još 5 godina, planirajte novu kuhinju tako da odgovara vašoj porodici. Da je multifunkcionalna I da je po meri vašeg života.

 

kuhinja po meri basic line namestaj po meri zivota

 

Treća stvar koja je bitna jeste naći firmu koja će odgovarati vama. Ukoliko znate nekoga ko je skoro kupovao ili renovirao kuhinju, možete potražiti savet ili preporuku ili pak se možete baciti na pretragu na internetu. Bitno je naći firmu koja vam može izaći u susret od samog dizajna kuhinje, projektovanja I krajnjeg rešenja odnosno izrade vaše kuhinje.

 

kuhinja po meri basic line namestaj po meri zivota

 

Četvrta stavka jeste raspored elemenata. Prilikom uređenja kuhinje, najvažniji je raspored elemenata. Pogledajte prostor i utvrdite koji model kuhinje bi najbolje pristajao. U  razgovoru sa projektantom iznesite svoje ideje I želje. Trudite se da kuhinja oslikava vas I predstavlja baš ono što ste želeli. Kako bi vaša kuhinja izgledala veselo, dodajte mnoštvo rasvetnih elemenata. Biće vam od velike pomoći prilikom spremanja večere za vaše goste i prijatelje.

Peta bitna stavka jeste da odaberete materijal od kojeg želite da vam se izradi kuhinja. Možete birati između iverice I medijapana. Ukoliko ste nedolučni možete pročitati naš tekst o prednosti I jednog I drugog materijala.

Na kraju ostaju finalni dodiri…

  • Pošto kuhinja po meri „dobije“ svoj dezen jedino što ostaje jeste da odaberete okove, klizne mehanizme, ručice I šarke. U našoj firmi postoji veliki izbor ručica, kliznih mehanizama I šarki. Ručice mogu biti plastične, aluminijumske, drvene, metalne I njihove cene su različite.
  • Takođe bitno je da odaberete odgovarajuću radnu ploču. Ona predstavlja bitan element vaše kuhinje. Možete birati između običnih ploča od iverice debljine 38mm ili 28mm, kompaktnih radnih ploča od granita, kao I mermenih radnih ploča.
  • Bez sudopere i slavine kuhinja je nezamisliva. Na raspolaganju vam stoji širok asortiman proizvoda, a vi izaberite u zavisnosti od vaših potreba. Sudopere izrađene od granita su otporne na ogrebotine I visoke temperature. Odabirom sudopere s dva otvora sigurno nećete pogrešiti. Jedan otvor će vam omogućiti pranje, dok se istovremeno u drugom može sušiti oprano posuđe.
  • Imajte na umu kako prostor kuhinje ne možete osvetliti jednim rasvetnim telom. Pogotovo ako se ono nalazi na plafonu. Preporučujemo ugradnju led svetala iznad radne površine, odnosno ispod elemenata, što će vam olakšati rad u kuhinji. (ubaciti link ka našim kuhinjama koje imaju ugrađena led svetla). Ugradite rasvetu u kuhinjske elemente radi postizanja boljeg ambijenta koji će uneti toplinu u prostoriju, smanjiti senke i dočekati svakog posetioca vaše kuhinje.

 

 

kuhinja po meri basic line namestaj po meri zivota

Oznake:, , , , , ,

Povratna veza sa vašeg sajta.

Ostavi komentar

basic-line-zrenjanin

Tel/faks: 023/541-668

E-mail:
basicline.marketing@gmail.com

Nušićeva 3

23000, Zrenjanin