Kuhinja i kako je učiniti upečatljivom -Saveti za uređenje kuhinje

Kuhinja i kako da bude upečatljiva!

Često na stranicama časopisa može se videti kuhinja koja svojim dizajnom oduzima dah. Ono što čini da se neke kuhinje  istaknu je jedan originalan i upečatljiv element koji joj pruži poseban šarm i učini da kuhinja zablista.

Uz pomoć naših nekoliko ideja uspećete da osvežite vašu kuhinju i učinite je upečatljivom..

Osvetlite vašu kuhinju

Kada je uređenje bilo kog dela životnog prostora u pitanju, osvetljenje je jedan od bitnijih faktora.  Ono  ima dvostuku ulogu, funkcionalnu da osvetli prostoriju, ali isto tako i stilsku, da je učini lepšom i udobnijom.

Naš predlog je plafonjerka interesantnog dizajna sa metalnim detaljima, kao i da ubacite i viseće lampe, koje će sigurno vaš kuhinjskii kutak učiniti glamuroznijim i zanimljivijim prostorom. Druga opcija jeste da se odlučite za ugradnju LED rasvete uz pomoć kojih će svetlost uvek dopirati na pravo mesto.

 

 

Ručice prave razliku

 

 

Kao nezaobilazan detalj na kuhinjskim elementima, ručice mogu biti raznih oblika i namena. Možete birati između standardnih, stilskih, dečijih, starinskih, a takođe mogu biti izrađene od različitih materijala poput aluminijuma, čelika, plastike sa različitim obradama. Mogućnosti kombinovanja su neograničene na jednom elementu nameštaja, a ručice su dostupne u raznim veličinama.

 

 

 

 

Barske stolice

Ako vaša kuhinja ima šank, ili nešto poput improvizovanog šanka, onda bez dileme treba da nabavite barske stolice, poput ovih na slici.

Jedino treba da se potrudite da  dizajn stolica bude sličan izgledu kuhinje i kuhinjskih elemenata, i uživajte u prizoru.

 

 

Slavina kao bitan detalj

 

Krajnji detalj koji će bez sumnje vašoj kuhinji dodati na luksuzu jeste slavina. Naš savet je da izbarete visoko kvalitetnu slavinu, koja je otporna na rđu, i koja će prostor sigurno učiniti drugačijim u odnosu na standard i prosek kada je uređenje enterijera kuhinje u pitanju. U ponudi su vam granitne, hromirane, niklovane, .

Čak i ako je većina ostalih detalja prosečna, upečatljiva, kvalitetna i lepo dizajnirana slavina će napraviti razliku.

 

 

Pronađite inspiraciju za svoj dom među kuhinjama koje smo mi projektovali.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trackback from your site.

Leave a comment

basic-line-zrenjanin

Tel/faks: 023/541-668

E-mail:
basicline.marketing@gmail.com

Nušićeva 3

23000, Zrenjanin