57. Međunarodni sajam nameštaja

U periodu od 5 – 11. novembra 2019.godine u halama Beogradskog sajma održao se 57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije. Ove godine smo imali tu priliku da prvi put učestvujemo i prezentujemo naš Pelikan program kuhinjskih dodataka.

U tekstu koji smo vam pripremili prenosimo vam delić atmosfere i naše utiske sa ovog sajma.

 

Svečano otvaranje 57.Sajma nameštaja

Svečano otvaranje je upriličeno 5.novembra gde je prema podacima Beogradskog sajma bilo više od 500 izlagača iz 38 zemalja. Pored sajma nameštaja posetioci su mogli da pogledaju i sajam unutrašnje dekoracije koja se nalazila u hali 2A gde je bio i naš štand. U hali 2A stajali smo rame uz rame, tačnije, sa nekim od najvećih brendova na našem tržištu. Prema onome što smo mi imali prilike da vidimo kroz šest dana trajanja sajma, svaka firma dala je svoj lični pečat u proizvodnji nameštaja, unutrašnje dekoracije i opreme i posetiocima prikazala novosti u dizajnu enterijera, uređenja prostora.

Šta su to posetioci imali priliku da vide na našem štandu?

Kao što smo već pomenuli, želja nam je bila da predstavimo svim posetioca naš program kuhinjskih dodataka Pelikan i da pokažemo kako se olakšava život. Program kuhinjskih dodataka Pelikan je dobro poznat u Zrenjaninu, međutim učestvovanjem na sajmu smo želeli da skrenemo pažnju i ostalog dela Srbije i regiona. Ono kako su nas posetioci zvali na sajmu je “Oni koji olakšavaju život”.

Na našem štandu mogli ste da pogledate 11 modela ugradnih kantica, oceđivače, uloške za escajg, prenosne kantice koje su privukle najviše pažnje posetilaca i U profile za fioke ispod sudopera. Pored kuhinjskih dodataka posetioci su mogli da pogledaju dva modela kupatilskih polica.

Kantica koja je privukla najviše pažnje je višenamenska kuhinjska kanta za otpatke u metalik boji zbog svoje praktičnosti i lake upotrebe.  Pored nje ugradna kantica koja je pobrala najviše simpatija posetilaca je kuhinjska kanta sa automatskim otvaranjem od 16l. Pored kantica pažnju su privukli i inovativni oceđivači za sudove koje možete pronaći u dve boje, beloj i tamno sivoj.

Organizacija fioka nikada nije bila lakša uz pomoć naših escajg uložaka. Pelikan u svojoj ponudi ima uloške za escajg za fioke većih dimenzija od 60cm pa sve do 120cm. Dobra stvar kod uložaka jeste što se mogu i dalje prilagođavati dimenzijama vaših fioka. Kombinacija escajg uložaka sa drvenim ulošcima za noževe ili plastičnim ulošcima za začine je takođe omogućena.

 

Kupatilske police izrađene od nerđajućeg polipropilena su privukle pažnju mnogih posetilaca zbog svoje praktičnosti i jednostavnosti. U ponudi su dva modela, ravni i ugaoni u beloj/sivoj kombinaciji boja. Neophodno je naglasiti da svi Pelikan proizvodi dolaze sa uputstvom za montiranje te je i taj deo olakšan.

Želimo da se zahvalimo svim vernim kupcima ali i da opravdamo tek stečeno poverenje koji su nam ukazali novi na našem prvom učestvovanju na Sajmu nameštaja i poručimo da u narednom periodu očekuju mnoga iznenađenja od nas. Želja nam je bila da svaki posetilac Basic line štand napusti sa osmehom na licu i sa odgovorom na pitanje “Kako do savršene kuhinje?“.

Nadamo se da smo uspeli da Vam dočaramo kako smo se proveli na 57. Međunarodnom sajmu nameštaja. vreme je došlo da sa nama podelite svoje utiske.

Koji to Pelikan proizvod vam se najviše dopao? Da li ste kupili neki od naših proizvoda? Podelite utiske sa nama u komentarima ispod.

 

 

 

 

 

Trackback from your site.

Leave a comment

basic-line-zrenjanin

Tel/faks: 023/541-668

E-mail:
basicline.marketing@gmail.com

Nušićeva 3

23000, Zrenjanin